Foundation work is just beginning on the Entry Lobby Addition.
 Lighting will be installed between the scalloped ceiling reveals in the Sanctuary.  The wood slats serve as one of the mechanical distribution devices for this acoustically sensitive space.
 Workers install a wood slat screen wall on the Sanctuary stage.  The mission style arch speaks to the local architectural flavor.
 Finished Sanctuary Rendering
 The old swimming pool has been covered over with metal decking in anticipation of the new floor which will make this room the Fellowship Hall.  Old ceiling tiles were removed to expose the cast-in-place concrete roof structure.
 Metal deck infills the old pool.  Soon, concrete will cover the pool edge.
 The original lobby stair has been stripped down to its basic forms in preparation for new guardrails and finishes in the basement lobby.
 Electrical work
 Old and new water pipes in the basement mechanical room.
prev / next